Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec
- 250 g de beurre demi-sel froid
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1310 kJ / 319 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce hollandaise
25 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce beurre blanc
20 min
Galette des rois poire-chocolat
1h 40 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
25 min
Sauce orange-citron
30 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Beurre blanc
20 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min