Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 500 g d'eau
- 600 g de saucisson de Lyon à cuire
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1718 kJ / 411 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 24.9 g
- Yağ
- 26.4 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Bugnes du carnaval
3 Std. 35 Min
Pâté en croûte
7 godz. 45 min
Saucisse de morteau briochée
5 Std. 25 Min
Quenelles nature sauce nantua
3u. 40min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Galette briochée aux pralines roses
7 Std. 25 Min
Tarte à la praline
3h 20 min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Saucisson brioché
2u. 50min
Gougères
45 min