Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 500 g d'eau
- 600 g de saucisson de Lyon à cuire
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1718 kJ / 411 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 24.9 g
- Yağ
- 26.4 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1u.
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3 godz. 15 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Fougasse aux grattons
2h
Galette bressane
13h
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Tarte à la praline
3 godz. 20 min
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min
Pâte de coings
1h 45min