Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet d'aneth frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 350 g de filets de cabillaud
- 350 g de filets de saumon frais, sans la peau
- 6 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- sel
- poivre moulu
- 30 g de concentré de tomate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2359 kJ / 566 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 37 g
Alternatif tarifler
Pain de saumon
1sa 20 dk
Terrine de poisson
1sa
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1ωρ. 45 λεπτ.
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 λεπτ.
Lotte et crevettes à l'américaine
1sa 15 dk
Terrine de poissons aux légumes
6 godz. 30 min
Rillettes aux deux saumons
40min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min