Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pandolce
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero
- 3 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 40 g di burro a pezzi
- 1 uovo medio
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 220 g di confettura, gusto a piacere (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1469.4 kJ / 351.2 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 23.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stella al gianduia
7h 30 min
Girelle al Rum e arancia
7h 30 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Plumcake al mandarino
1 Std.
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Pane dolce al burro, cannella e noci pecan
3 Std. 30 Min
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Treccine al kefir
7h 30 min
Plumcake alle nocciole e cioccolato
1 Std.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Dolce di carote e mandorle
1 Std.