Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno di riso
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino Romano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di riso
- 2 uova
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe a piacere
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 10.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Farinata di ceci (vegan)
2h
Panissa
45min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min.
Pansoti in salsa di noci
2h
Insalata di panissa con carciofi
55min
Quiche di patate, porri e ananas
2h 20min
Torta salata a formaggio Brie
50min
Pandolce genovese
1h 30min
Focaccia al formaggio
55min
Riso in torta verde
1h 30min
Torta salata di zucca e spinaci
1 godz. 50 min