Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno di riso
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino Romano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di riso
- 2 uova
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe a piacere
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 10.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pansoti in salsa di noci
2h
Polpettone fagiolini e patate
1h 30 min.
Buridda alla ligure
55 min
Torta pasqualina
2h 5min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20 min.
Quiche di patate, porri e ananas
2h 20min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Focaccia al formaggio
55 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Pandolce genovese
1h 30 min.
Panissa
45 min
Brandacujun
45 min