Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno di riso
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino Romano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di riso
- 2 uova
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe a piacere
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 10.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta pasqualina
2u. 5min
Torta di patate e mais
1h 50 min.
Testaroli di farro alle noci
45min
Torta di patate borgotarese
2h
Torta alle bietole
3 Std.
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata di bietole
1h
Farinata di ceci (vegan)
2h
Semolino dolce
1h
Panissa
45min
Bagna cauda
35min