
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Thai Curry Paste
- 4 tsp cumin seeds
- 8 tsp coriander seeds
- 8 garlic cloves
- 60 g lime juice (approx. 3 limes)
- 70 g fresh green chillies washed, halved (approx. 4)
- 30 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 fresh makrut lime leaves washed
- 2 fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)
- 60 g rapeseed oil
Curry
- 1 garlic clove
- 80 g onions quartered
- 200 g coconut milk
- 300 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), washed, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 600 g chicken thighs, boneless and skinless diced (3 cm)
- 2 dried kaffir lime leaves
- 100 g sugar snap peas washed
- 100 g frozen green peas
Jasmine Rice
- 200 g jasmine rice
- 1200 g water
- 5 g fresh coriander washed, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 160 g
- Kalori
- 223 kcal / 933 kJ
- Protein
- 11 g
- Yağ
- 11 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Lif
- 1.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Sodyum
- 0.1 mg