Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel (ca. 100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g brauner Zuchtchampignon, frisch, halbiert
- 80 g Karotten, in Stücken
- 90 g Stangensellerie, in Stücken
- 20 g Sonnenblumenöl
- 15 g vegane Margarine
- ½ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, abgezupft
- 2 TL brauner Zucker
- 1 TL Weizenmehl
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, vegan
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), vegan - 80 g Rotwein, vegan
- 20 g Sojasauce, dunkel, vegan
- 10 g Rotweinessig, vegan
- ½ TL Senf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 387 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15min
Schnittchen mit veganem Lachs
12sa 30 dk
Soja-Gulasch mit Knödeln
1h 25min
Veganes Käsefondue
30min
Veganer Liptauer
12h 10min
Birnenstrudel mit Vanillesauce (vegan)
1u. 45min
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10min
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2h 30min
Vegane Karottentorte mit Manner Original Neapolitaner Schnitten
4h 45min
Tomatensauce (Grundrezept)
1u.