Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel (ca. 100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g brauner Zuchtchampignon, frisch, halbiert
- 80 g Karotten, in Stücken
- 90 g Stangensellerie, in Stücken
- 20 g Sonnenblumenöl
- 15 g vegane Margarine
- ½ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, abgezupft
- 2 TL brauner Zucker
- 1 TL Weizenmehl
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, vegan
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), vegan - 80 g Rotwein, vegan
- 20 g Sojasauce, dunkel, vegan
- 10 g Rotweinessig, vegan
- ½ TL Senf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 383.7 kJ / 91.7 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10 min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2 godz. 30 min
Soja-Gulasch mit Knödeln
1 godz. 25 min
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8h 45min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 Std. 45 Min
Tomatensauce (Grundrezept)
1h
Veganes Käsefondue
30min
Vegane Vanillekipferl
1 Std. 50 Min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Veganer Liptauer
12 godz. 10 min
Birnenstrudel mit Vanillesauce (vegan)
1 Std. 45 Min