Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel (ca. 100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g brauner Zuchtchampignon, frisch, halbiert
- 80 g Karotten, in Stücken
- 90 g Stangensellerie, in Stücken
- 20 g Sonnenblumenöl
- 15 g vegane Margarine
- ½ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, abgezupft
- 2 TL brauner Zucker
- 1 TL Weizenmehl
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, vegan
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), vegan - 80 g Rotwein, vegan
- 20 g Sojasauce, dunkel, vegan
- 10 g Rotweinessig, vegan
- ½ TL Senf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 387 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegane Vanillekipferl
1 Std. 50 Min
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8 godz. 45 min
Soja-Gulasch mit Knödeln
1 Std. 25 Min
Veganer Feta
12 Std. 10 Min
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10 Min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2 Std. 30 Min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15 Min
Soja-Bolognese-Sauce
40 Min
Veganes Käsefondue
30 Min
Birnenstrudel mit Vanillesauce (vegan)
1 Std. 45 Min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 Std.
Italienische Tomatensauce
2h 5min