Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
- 500 g di acqua
- 600 g di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- 3 tuorli
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 0.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan al topinambur
40min
Torrette di riso nero
45min
Zabaione (TM6)
15 Min
Salame di patate e tonno
6h 30min
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40min
Mousse ricotta alle erbe e miele
10 Min
Creme brulé al cioccolato bianco e limone
40min
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1h 35 min
Insalata russa allo yogurt
1 Std.
Bignè con crema di asparagi
1 Std. 30 Min
Crema per pandoro (senza lattosio)
45min