Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
- 500 g di acqua
- 600 g di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- 3 tuorli
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 0.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mele insaporite (400 g)
15 Min
Mele insaporite (200 g)
15 Min
Zabaione (TM6)
15 Min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Carote insaporite (200 g)
20 Min
Frico
1 Std.
Carote insaporite (400 g)
20 Min
Ananas insaporito (200 g)
15 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30 min
Ananas insaporito (400 g)
20 Min
Pere insaporite (400 g)
15 Min
Lasagne agli asparagi
1 Std. 30 Min