Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
- 500 g di acqua
- 600 g di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- 3 tuorli
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 0.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème caramel (TM6)
4h
Tarte tatin
2u. 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Flan al topinambur
40min
Flan di carote
50min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Cocotte persi pien
1h
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 Std.
Cocottine zucchine e fonduta (Bimby Friend)
55 min
Sformatini ai porri
55 min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min