Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele, grob zerkleinert
- 250 g Weichkäse in Lake gereift (z.B. Beyaz Peynir oder Feta), in Stücken
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 120 g Butter, in Stücken
- 3 Eier
- 250 g Milch
- 800 g Yufkateig (5 Blätter)
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1739 kJ / 415 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Poca (türkische Hörnchen)
2h 10min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1 Std. 20 Min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10min
Pide mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Bulgursalat - Kısır
1 Std.
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 min
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1 Std.
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min