Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele, grob zerkleinert
- 250 g Weichkäse in Lake gereift (z.B. Beyaz Peynir oder Feta), in Stücken
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 120 g Butter, in Stücken
- 3 Eier
- 250 g Milch
- 800 g Yufkateig (5 Blätter)
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1739 kJ / 415 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2小时
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1h
Pide mit Spinatfüllung
1h 15min
Poca (türkische Hörnchen)
2 Std. 10 Min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Bulgursalat - Kısır
1h