Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pideteig
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 470 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 110 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Ei, getrennt
- 1 Pck. Backpulver
Spinatfüllung und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Pck. Blattspinat, TK (450 g), aufgetaut, sehr gut ausgedrückt (350 g)
- 30 g Olivenöl
- 120 g Joghurt, 3,5% Fett
- 120 g Feta, zerkrümelt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1957 kJ / 468 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 Std. 40 Min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min
Poca (türkische Hörnchen)
2h 10min
Fladenbrot - Pide
1 Std. 50 Min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 Std. 30 Min
Gözleme mit Feta
1 Std.
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 Std. 20 Min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1 Std. 20 Min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.