Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pideteig
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 470 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 110 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Ei, getrennt
- 1 Pck. Backpulver
Spinatfüllung und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Pck. Blattspinat, TK (450 g), aufgetaut, sehr gut ausgedrückt (350 g)
- 30 g Olivenöl
- 120 g Joghurt, 3,5% Fett
- 120 g Feta, zerkrümelt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1957 kJ / 468 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1h 20min
Gözleme mit Feta
1h
Poca (türkische Hörnchen)
2h 10min
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Schafskäsetaschen
2 godz. 50 min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min
Fladenbrot - Pide
1h 50 min.
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 Std. 40 Min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30min