Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pideteig
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 470 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 110 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Ei, getrennt
- 1 Pck. Backpulver
Spinatfüllung und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Pck. Blattspinat, TK (450 g), aufgetaut, sehr gut ausgedrückt (350 g)
- 30 g Olivenöl
- 120 g Joghurt, 3,5% Fett
- 120 g Feta, zerkrümelt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1957 kJ / 468 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Gözleme mit Feta
1h
Poca (türkische Hörnchen)
2h 10 min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min
Fladenbrot - Pide
1 Std. 50 Min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1h 20min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30min