Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 250 g Reis, parboiled
- 30 g Tomatenmark
- 20 g Essig
- 30 g Zucker
- 5 g Curry
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 30 g Rosinen
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 300 g Kartoffeln, in Würfeln (1-2 cm)
- 200 g Möhren, in Stiften (1 x 2 cm)
- 500 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- 2 Bananen, reif, in Scheiben (1 cm), zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1994 kJ / 477 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 991 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Blumenkohl Tikka Masala
35min
Szechuan-Spaghetti
50min
Kartoffel-Curry
30min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Curry-Reis mit Gewürzjoghurt
45min
Indischer Gemüsereis
1h
Butter-Paneer-Masala
40min
Meatballs Tikka Masala
50min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35min
Cashew-Hähnchen
40min
Cremige Mie-Nudeln
30min