Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 54.6 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 116.8 mg
Alternatif tarifler
Lemon curd (TM6)
15 dk
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Berry curd
15 dk
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Peanut brittle
1h 30min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Steamed orange puddings
1h 25min
Traditional French chocolate canelé
49h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Lemon and white chocolate lava cakes
30min