Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 54.6 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 116.8 mg
Alternatif tarifler
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Gluten free gingerbread house
4 godz. 45 min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Hedgehog honeycomb slice
2 Std. 35 Min
Crème caramels
7h 45 min
Chocolate miso eclairs
1 godz. 45 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27hod.
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 Std. 20 Min