Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Romesco Sauce
- 2 oz raw cashews
- hot water, to soak cashews
- 2 garlic cloves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon
- 2 red bell peppers (approx. 7 oz) quartered, deseeded and membrane removed
- 4 oz blanched almonds
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt
Steamed Halibut
- 8 coriander seeds
- 4 cardamom seeds
- 1 stalk fresh lemongrass, cut into 8 pieces
- 1 tsp fennel seeds
-
16
oz white wine
veya 16 oz vegetable stock - 6 oz fresh spinach leaves, cleaned and destemmed
- 4 halibut fillets, cut into steaks (5 in. x 1½ in. x 1 in.)
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- ½ oz lemon juice
- 1 lemon, sliced, to garnish
- lemon verbena, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 1328 mg
Alternatif tarifler
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50 min
Cajun Gumbo
1h 30min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Tomatillo Avocado Guacamole
10 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15 min