
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Turkey Brine - 2 Days Before Roasting
- 1 whole turkey (15-18 lb), thawed if frozen
- 40 oz water plus extra to cover turkey (based on size of bird)
- 12 oz kosher salt (no iodine)
-
10
oz jaggery sugar
veya 10 oz light brown sugar -
4
oz honey
veya 4 oz agave syrup - 4 oz maple syrup
- 3 oz allspice berries
- 2 oz whole yellow mustard seeds
- 2 oz whole black peppercorns (not ground)
- 16 whole cloves
- 8 whole star anise
-
8
fresh bay leaves
veya 8 dried bay leaves - 15 green cardamom pods
- 10 oz onions quartered
- 6 in. fresh ginger peeled, cut into pieces (1 in.)
- 3 cinnamon sticks (3-4 in. ea.)
- 2 oranges sliced in rounds
Roast Turkey
- 12 oz unsalted butter room temperature, divided
- 28 oz white wine
- 1 tsp salt divided
- 1 tsp ground black pepper divided
- 6 oz carrots cut into pieces (2 in.)
- 10 oz yellow onions cut into eighths
- 10 oz celery cut into pieces (1 in.)
Gravy
- 4 oz all-purpose flour
- salt to season, to taste
- ground black pepper to season, to taste
- fresh sage leaves to garnish
- 6 - 8 sprigs fresh thyme to garnish
- pomegranates halved, to garnish
- persimmons to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 802 kcal / 3356 kJ
- Protein
- 86 g
- Yağ
- 39 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Sodyum
- 563 mg