Cihazlar ve Aksesuarlar
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 30 dk
12 slices
Malzemeler
Bavarian spice rub
-
mustard seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
dried rosemary2 tsp
-
dried oregano2 tbsp
-
sea salt100 g
-
semi sun-dried tomatoes30 g
-
garlic flakes2 tsp
-
cayenne pepper to taste1 pinch
-
paprika2 tsp
Leberkäse
-
extra virgin olive oil to grease
-
pork belly, fat only, no rind (3 cm)200 g
-
ice cubes80 g
-
brown onions30 g
-
pork mince300 g
-
cold mineral water plus extra to spray70 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Sodyum
182.9 mg
Protein
8.3 g
Kalori
408.5 kJ /
97.3 kcal
Yağ
7.1 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
2.3 g
Karbonhidrat
0.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Black-eyed bean stew with whole squid
5 h 15 min
Olive and fennel grissini
25 h 30 min
Prune jam
55 min
Kewpie mayonnaise
10 min
Wonton wrappers
55 min
Plum sauce
55 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 h 30 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 h 30 min
Risotto with Parmesan cheese
25 min
Cherry and almond clafoutis pudding
3 h
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min