Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cakes
- olive oil spray, for greasing
- 100 g pecan nuts
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (see Tips)
- 4 eggs
- 350 g caster sugar
- 350 g grapeseed oil
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp mixed spice
- 450 g plain flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 440 g canned crushed pineapple, drained (approx. 230 g after draining)
Filling
- 20 g stem ginger (see Tips)
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g caster sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
Frosting
- 20 - 30 g stem ginger, to taste (see Tips)
- 200 g unsalted butter, softened
- 500 g cream cheese, softened
- 150 g icing sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 3028.2 kJ / 721 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 63.3 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 252.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1 Std. 15 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Feijoa bakewell tart
1h 35 min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3h 25min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Fruit scones
30min
Afghan biscuits
25 menit
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min