Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g kinoa, bol sıcak suda 1 gün (en az 8 saat) ıslatılmış ve süzdürülmüş
- 100 g su
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g ceviz
- 1 yk zeytinyağı
- 2 tk domates salçası
- 1 tk biber salçası
- 1 tk tuz
- ½ - 1 tk karışık baharat (pul biber, karabiber, kimyon vs.)
- 250 g kıyma, parçalara bölünmüş
- ¼ demet maydanoz, sadece yaprakları, ince kıyılmış
- 180 g çiğ karabuğday unu
- 1 yumurta, orta boy
- 1 yk biber salçası
- kızartma yağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 900 kJ / 215.6 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 16.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
İmam Bayıldı
1h
Acı Biberli Kek
2h
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55u.
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Değerlendirme yok
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 godz.
Turplu Taze Otlu Quark
5min
Fermente Kırmızı Soğan
96u.
Entekke Böreği
40 min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min
Otlu Gözleme
1 Std. 50 Min
Çiğ Köfte
1 godz. 45 min
İçli Köfte
2h