Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi a fettine
- 800 g di carne di vitello in un solo pezzo (sottofesa)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di latte
-
250
g di brodo di carne
veya 250 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 45.6 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 12.1 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ossibuchi agli asparagi
1hod. 30min
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min
Stracotto di manzo in umido
1hod. 30min
Vitello tonnato
24 godz. 45 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 30min
Roastbeef
55 min
Tasca di vitello ripiena
1 godz. 20 min
Arrosto di vitello arrotolato
2hod.
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min