Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi a fettine
- 800 g di carne di vitello in un solo pezzo (sottofesa)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di latte
-
250
g di brodo di carne
veya 250 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 45.6 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 12.1 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5 Std. 35 Min
Seppie con i piselli
40min
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12sa 30 dk