Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 770 g di brodo vegetale caldo
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b. per mantecare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2156 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Barolo
30min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
40 menit
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50 min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Risotto allo Champagne
25min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Casarecce risottate al limone
30min
Risotto cacio e pere
40 menit
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 godz.
La cacio e pepe
20 min