Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 770 g di brodo vegetale caldo
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b. per mantecare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2156 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Risotto allo Champagne
25 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min
Risotto cacio e pere
40 Min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min