Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
TM6 TM5 TM31

Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)

3.8 ( 93 değerlendirme )

Malzemeler

  • 150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 50 g di vino bianco
  • 770 g di brodo vegetale caldo
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b. per mantecare

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
515 kcal / 2156 kJ
Protein
16 g
Yağ
23 g
Karbonhidrat
65 g
Lif
1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler