Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 150 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
-
400
g Schweinefleisch, sehnenfrei, (siehe Tipp)
veya 400 g Faschiertes (vom Schwein)
Zubereitung
- 50 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Frühstücksfleisch (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser, warm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1369 kJ / 327 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1903 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Extrawurst
14h 10 min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Käswurst
27h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Kochsalami
20h 30min
Paprika-Geflügel-Wurst
14 Std. 30 Min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min