Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 50 g di farina
- 25 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 120 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di zucchero - 350 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto (sugna)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta all'uovo
1h
Gnocco fritto modenese
35 Min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Grissini torinesi
1h 35 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min
Grissini stirati
2h
Pane multicereali
17h 30min
Pane tipo ciabatta
26h
Nodini mediterranei
3h 50 min
Grissini con esubero di lievito madre
5 Std. 5 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15min