Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 50 g di farina
- 25 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 120 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di zucchero - 350 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto (sugna)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pancarrè
5h
Baguette
4h
Grissini stirati
2h
Piadina romagnola
15min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Grissini di pane
4h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Grissini torinesi
1h 35min
Tigelle
3h 50min