Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
150
g di lievito madre
veya 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini al latte
4 godz. 50 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pane al latte
2h 20min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Baguette
4 Std.
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Corona bordolese
5h 20min