Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
150
g di lievito madre
veya 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Coppia ferrarese
1h
Filone saporito
5h 20min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Corona bordolese
5h 20min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Piadine di patate
9u. 25min
Fantasia di colori
4h 10min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane pugliese
29h 20min