Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di fecola di patate
Pain aux raisins
- 70 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 80 g di latte intero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 15 g di miele
- 4 uova
- 500 g di farina manitoba
- 170 g di burro a pezzi. + q.b.
- 10 g di Rum
- farina tipo 00, q.b.
- 50 - 80 g di uvetta passa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 578.2 kJ / 138.2 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioches
4h 50min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20 min
Trancetti al latte
6h 30min
Buchteln
4h
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Pita
4h
Vaschetta alla vaniglia variegata al caramello salato
12h 55min
Ciambelline alla ricotta
30 min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Victoria sponge
1h 30 min
Zufoli
5 godz.
Pain au chocolat
5 godz.