Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di fecola di patate
Pain aux raisins
- 70 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 80 g di latte intero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 15 g di miele
- 4 uova
- 500 g di farina manitoba
- 170 g di burro a pezzi. + q.b.
- 10 g di Rum
- farina tipo 00, q.b.
- 50 - 80 g di uvetta passa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 578.2 kJ / 138.2 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Girelle alla cannella
4h 10min
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1h 50 min
Pain au chocolat
5 Std.
Brioches
4h 50 min
Gubana
3h 45min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Bomboloni al forno
3h 35min
Girelle al Rum e arancia
7h 30min
Croissant francese
5h 20 min
Vanillekipferl
45 min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45 min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30min