Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di fecola di patate
Pain aux raisins
- 70 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 80 g di latte intero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 15 g di miele
- 4 uova
- 500 g di farina manitoba
- 170 g di burro a pezzi. + q.b.
- 10 g di Rum
- farina tipo 00, q.b.
- 50 - 80 g di uvetta passa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 578.2 kJ / 138.2 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panettone al cioccolato e arancia
3h 30min
Pan Brioche
8h
Zufoli
5h
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Brioche morbide molisane
7 godz.
Pain au chocolat
5h
Brioches
4 Std. 50 Min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Veneziane
2 Std. 40 Min
Madeleine
55min
Biscottini alle mele (di Erica Liverani)
1h 30min