Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 0 - 70 g di lardo a fettine
-
3
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
veya 1 cucchiaino di timo secco - 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 98 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4u.
Pane barese
6h 15min
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Bomboloni al forno
3 godz. 35 min
Rosette
5j 20 menit
Baguette
4u.
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pagnotte turche
2h 20 min
Mantovanine
2u. 45min
Pane pugliese
29h 20min