Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 0 - 70 g di lardo a fettine
-
3
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
veya 1 cucchiaino di timo secco - 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 98 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane toscano con lievito madre
5j
Ciabattine veloci
3h 10 min
Il pane di Altamura
4j
Pani alla segale
2h 40min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pane alla birra
4h 55min
Polka (pane francese)
5j
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min