Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 0 - 70 g di lardo a fettine
-
3
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
veya 1 cucchiaino di timo secco - 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 98 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotte turche
2h 20min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane barese
6h 15min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Gnocco emiliano
4h 50min
Pane al latte
2h 20min
Polka (pane francese)
5h
Ciabattine veloci
3h 10min
Filoncini alla cipolla
3h 50 min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min