Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1756 kJ / 420 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 86 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4u.
Rosette
5j 20 menit
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Baguette
4u.
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Corona bordolese
5j 20 menit
Panini alle erbe
3h 5min
Pane multicereali
17h 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini rosette
23h 20min
Pane pugliese
29h 20min