Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1756 kJ / 420 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 86 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4 Std.
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane rustico
2 Std.
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Rosette
5h 20min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Lievito madre
72h 15min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane pugliese
29hod. 20min