Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preimpasto
- 100 g di latte intero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 170 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
Pasta sfoglia
- 350 g di farina manitoba
- 80 g di acqua fredda
- 1 uovo
- 75 g di zucchero
- 5 g di sale
- 350 g di burro (100 g a pezzi a temperatura ambiente e 250 g in un panetto freddo)
Terminare la preparazione
- 300 - 500 g di cioccolato al latte, in barrette da 10x1 cm
- 1 uovo sbattuto
- 80 g di mandorle a lamelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 24.9 g
- Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Danubio dolce
3h 25 min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Panini al latte con cioccolato
4h 40min
Trancetti cioccolatte
1 godz. 55 min
Pain au chocolat
5 Std.
Morettini
3u. 10min
Panettone gastronomico
26 Std.
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Girelle al cioccolato
9h 40min
Pan Brioche
8u.
Ventaglietti ricoperti
2u. 40min
Zufoli
5 Std.