Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gianduia
- 100 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 20 g di latte in polvere
-
300
g di cioccolato fondente a pezzi
veya 300 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 400 g di cioccolato al latte a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panna montata
10min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Pasta Choux
2 Std.
Profiteroles
2 Std.
Glassa al cioccolato
20 Min
Morettini
3h 10min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 godz. 45 min
Torrone morbido
6 godz. 20 min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Candele al cioccolato
4h 50min
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1h 50min
Bon bon ripieni di toffee
2h 30min