Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 30 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 30 g Wasser, kalt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ⅛ - ¼ TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- 85 g Emmentaler Käse, in kleinen Würfeln (5-7 mm)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3561 kJ / 852 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 5054 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schinkenaufstrich
10min
Knoblauchknochen
1h
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Grammelpogatscherl
1sa 10 dk
Karotten-Apfel-Nektar
55min
Salzburgerbraten
2 Std. 40 Min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Almbutter
40min
Windringerl
3h
Schinkenaufstrich Teewurst-Style
10min
Käsestangerl
35min
Osterpinzen
2h 50min