Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Semmeln
- 150 g Hühnerleber
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 450 kJ / 108 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1sa 20 dk
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Gebackene Leberknödel
2sa
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 godz. 30 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1sa 15 dk
Apfelkren
40 dk
Schöpsernes
1sa
Hausfreunde
50 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20 min.