Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 20 pomodori ciliegino, a metà
- 2 pizzico di sale
- 1200 g di acqua
- 320 g di spaghetti
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 59.3 g
- Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Pennette all'arrabbiata veloci
20 min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 Min