Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 250 g Chicoree
- 20 g Butter
- 300 g Risottoreis (z. B. Arborio)
- 900 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 125 g Frischkäse mit Meerrettich
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2299 kJ / 549 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Zucchettibeilage
30min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Zucchetti-Omelette
40min
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Randen-Suppe
45min
Tessiner Polenta
45min
Polenta mit Pilzragout
45min