Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa 45 dk
4 porties
Malzemeler
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
89 mg
Protein
33 g
Kalori
2505 kJ /
598 kcal
Yağ
48 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
19 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide koken
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1sa 5 dk
Zeevruchtennat met champagne
Değerlendirme yok
Kip-miso stoofpot
1sa 45 dk
Rundergoulash met deegballetjes
1sa 30 dk
Mini panettone
Değerlendirme yok
Meringue spoken
12sa 25 dk
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 dk
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 dk
Vanilleroomijs
12sa
Klassieke sabayon
15 dk
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 dk