Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn

Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn

4.0 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa 45 dk
4 porties

Malzemeler

  • olijfolie
    20 g
  • rode uien in vier gesneden
    200 g
  • wortelen in schijfjes (0.5 cm)
    120 - 150 g
  • selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)
    50 - 70 g
  • rode wijn
    80 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
    4
  • verse rozemarijn
    2 tl
  • water ongeveer, aan te passen indien nodig
    1300 g
  • vers geperst citroensap (½ citroen)
    30 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 89 mg
Protein 33 g
Kalori 2505 kJ / 598 kcal
Yağ 48 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 19 g
Karbonhidrat 5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...