Sous-vide varkenskotelet en appelsalade

Sous-vide varkenskotelet en appelsalade

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 40 dk
3 porties

Malzemeler

  • uien in stukken
    200 g
  • zout en iets meer om af te kruiden
    1 tl
  • verse dille
    20 g
  • verse peterseliebladeren
    20 g
  • ciderazijn
    40 g
  • graanmosterd
    80 g
  • varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
    3
  • water ongeveer, aan te passen indien nodig
    1300 g
  • vers geperst citroensap (½ citroen)
    30 g
  • crème fraîche, 15% v.g
    40 g
  • gemalen peper volgens eigen smaak
  • knolselderij geschild
    80 g
  • groene appels
    2
  • witloof
    150 g
  • zonnebloemolie
    1 el

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 488 mg
Protein 37 g
Kalori 1857 kJ / 443 kcal
Yağ 19 g
Lif 6.5 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 25 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...