Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
TM6

Sous-vide varkenskotelet en appelsalade

4.5 (2 değerlendirme)

Malzemeler

  • 200 g uien, in stukken
  • 1 tl zout, en iets meer om af te kruiden
  • 20 g verse dille
  • 20 g verse peterseliebladeren
  • 40 g ciderazijn
  • 80 g graanmosterd
  • 3 varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
  • 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
  • 40 g crème fraîche, 15% v.g
  • gemalen peper, volgens eigen smaak
  • 80 g knolselderij, geschild
  • 2 groene appels
  • 150 g witloof
  • 1 el zonnebloemolie

Besin Değeri
şuna göre 1 portie
Kalori
1857 kJ / 443 kcal
Protein
37 g
Karbonhidrat
25 g
Yağ
19 g
Doymuş Yağ
5 g
Lif
6.5 g
Sodyum
488 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler