Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vulling
-
20
g verse dragon, alleen de blaadjes
veya 20 g lente-ui, in stukken (4 cm) - 80 g artisjokharten, op olie, uitgelekt
- 100 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
Kip pakketje met rode paprika saus
- 3 kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)
- 1400 - 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 2 rode paprika's, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 4 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1756 kJ / 420 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 188 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Değerlendirme yok
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2ωρ. 20 λεπτ.
Aardbeien curryketchup
Değerlendirme yok
Amaretti van abrikoos
40min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Romige courgettensoep
35min
Soubisesaus
Değerlendirme yok
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1sa 20 dk
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Hazelnootbavarois
6hod. 40min