Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 fresh red chilli, cut in long pieces
- 10 g garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g sesame oil
- 1 Tbsp soy paste (see tip)
- 2 tsp rice wine
- 1 tsp black vinegar (see tip)
- ½ tsp sugar
- 10 g spring onion, cut in long pieces (3 cm)
- 30 g water
- 400 g fresh clams, scrubbed and de-bearded
- 10 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 898 kJ / 214 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30min
Char Kway Teow
15min
Stir-fried Vegetables
10min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Sambal Petai Prawns
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Tomato-egg soup
20 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min