Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 dried prunes (approx. 110 g), pitted
- 300 g good quality pork sausagemeat
- 2 pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 Tbsp sunflower oil, for brushing
- 1250 g water
- 1200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 190 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
veya 1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 Tbsp tomato purée
- 1 - 2 Tbsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1594 kJ / 380 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 659.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apple frangipane tart
1 godz. 20 min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Piped Raspberry Mousse
1 Std.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1h 10min
Fougasse
2 godz.
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Mulled Wine Bellini
2h 40min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30 min
Puttanesca Penne
50 Min
Fresh Fruit Tarts
7hod. 5min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min