Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 dried prunes (approx. 110 g), pitted
- 300 g good quality pork sausagemeat
- 2 pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 Tbsp sunflower oil, for brushing
- 1250 g water
- 1200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 190 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
veya 1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 Tbsp tomato purée
- 1 - 2 Tbsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1594 kJ / 380 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 659.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Curd
1h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Summer Pudding
8h 30min
Rhubarb Crumble
55 min
Brandy Butter
10min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Pears in Spiced Red Wine
3sa 20 dk
Pear and Blueberry Crumble
45 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1sa 55 dk
Lavender Shortbread
1h