Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Dinkel
- 50 g Buchweizen
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Besprühen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Leinsamen
- 75 g Sesam
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 50 g Haferflocken, zart
- 1 TL Salz
- 10 g Obstessig
- Butter zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.1 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Hafer-Körner-Brot
11h 40 min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 godz. 30 min
Körnerbrot
1 godz. 40 min
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Dinkel-Möhren-Brot
1 godz. 40 min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min