Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 200 g di latte intero
- 30 g di burro
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 150 g di Taleggio a fette
- 150 g di speck a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 27.6 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 516.7 mg
Alternatif tarifler
Alberello salato
2h 10min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Polpette di carote
1h
Cotechino alla Wellington
6 Std.
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 Std. 40 Min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min
Crakerstrelli
2h
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1h 30min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min
Quiche salmone e rucola
1 Std. 40 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15 min.