Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 克 鸡爪 ,一切二,切除指甲
- 5 个 小鲍鱼 ,宰杀去壳、洗净
- 1 片 姜
- 1 汤匙 料酒
- 2 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 1500 克 水
- 1 支 秋葵 ,切段
- 300 克 小黄鱼 ,去除内脏清洗干洗
- ¼ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 2 茶匙 料酒
- 400 克 糙米 ,提前浸泡2小时
- 60 克 雪菜 ,切末
- 30 克 笋 ,切丝
- 2 支 葱 ,切段
- 1 个 八角
- 1 片 干月桂叶
- 1 小块 桂皮
- 20 克 油
- 1 瓣 蒜头
- 25 克 生抽
- 30 克 老抽
- 40 克 冰糖
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3013.8 kJ / 721 kcal
- Protein
- 41.4 g
- Karbonhidrat
- 93.8 g
- Yağ
- 21.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 1162.2 mg