Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a fette
- 30 g di burro a pezzi
- 300 g di brodo di pollo concentrato
- 20 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 30 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 54 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1823 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30 min
Salsa olandese (TM6)
15min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2j 10 menit
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3h 30min
Salsa bernese
20 min
Pulled pork a Cottura Lenta
7 Std.
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2h 55 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10 min
Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta
4 godz. 50 min
Costine di maiale caramellate alla mela
2h 35 min
Crema mousseline
1j
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40 min