![Dani Valent's Basque cheesecake Dani Valent's Basque cheesecake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9394f175-9db2-4b65-8d3a-644ebc6d0d69/Derivates/916dd34c-0b4e-4499-9ff7-76797a2b8321.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 eggs
- 1000 g cream cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 350 g white sugar
- 500 g pouring (whipping) cream
- 30 g plain flour
- fresh cherries or berries, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1294 kJ / 308.1 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 32.8 g
- Yağ
- 18.1 g
- Doymuş Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 58.7 mg
Alternatif tarifler
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1sa 45 dk
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
French Raw Chocolate
20 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Orange Chiffon Cake
1h 15min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Portuguese-style custard tarts
40 min