Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g de rhubarbe, coupée en dés (voir "Variante")
- 50 g de sucre roux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de noisettes décortiquées, non émondées
- 40 g de pistaches, non salées
- 250 g de ricotta
- 250 g de fromage de chèvre demi-sec, type sainte-maure-de-touraine, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 795.5 kJ / 190.9 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 7.4 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 157.1 mg
Alternatif tarifler
Flamiche aux chicons et maroilles
2 Std.
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Tajine de lapin aux fruits secs
1h 25 min
Trifle poire, figue et noisette
1 Std. 10 Min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5 Std. 20 Min
Trifle à la rhubarbe
2 godz. 45 min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 Std. 15 Min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2h 10 min
Tarte asperge-ricotta
1h 25 min
Cheesecake aux radis
3h 35min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min