Cihazlar ve Aksesuarlar
旗魚鬆
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 10 dk
1 完整食譜
Malzemeler
-
旗魚 (去骨),切塊(約2公分)450 克
-
蔥 切段10 克
-
薑 切片10 克
-
米酒20 克
-
水500 克
-
油2 大匙
-
醬油1 ½ 大匙
-
糖2 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜
Protein
120 g
Kalori
3516.4 kJ /
841.2 kcal
Yağ
21.4 g
Karbonhidrat
33.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
省錢DIY
10 Tarif
Tayvan
Tayvan