Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 帶皮白肉魚片 (如:鰈魚、魴魚) (約2片),切塊
- 10 克 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- 2 顆 蛋 ,打散過篩備用
- 70 克 麵粉 (任一種類)
- 10 克 油
- 80 克 洋蔥 ,切條
- 10 克 蔥 ,切段
- 30 克 黃糖
- 30 克 白醋
- 30 克 水
- 30 克 蕃茄醬
- 100 克 綜合甜椒 (如紅、黃椒),切絲
- 5 克 新鮮香菜 ,只取葉子
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1326.2 kJ / 317.2 kcal
- Protein
- 317.2 g
- Karbonhidrat
- 24.2 g
- Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 1.06 g