Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bizcocho genovés
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Crema de yemas
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Nata montada y trufa de chocolate
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 40 g de agua
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos pequeños
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar (para caramelizar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 79.5 g
- Yağ
- 30.5 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 159 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canutillos de crema
3h
Ganache de chocolate
1h 10min
Crema pastelera
10 Min
Tronco de Navidad
8h 30min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40 min
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Bambas de nata
1hod. 50min
Almíbar básico
10 Min
Tarta San Marcos
4h
Brazo de gitano
3h
Tarta Sacher
3h