Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 15 g de harina de repostería
- 15 g de maicena
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Hojaldre caramelizado
- 2 cucharadas colmadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
Merengue
- 1 clara de huevo
- 30 g de agua
- 100 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 17.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 200.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Canutillos de crema
3h
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Milhojas con crema de vainilla
5óra
Crema pastelera
10 Min
Milhojas de merengue
1 Std. 40 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40 min
Tocino de cielo
4h 30min
Petisús (éclairs)
1hod. 50min
Bambas de nata
1hod. 50min
Tarta San Marcos
4h
Brazo de gitano
3h