Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 15 g de harina de repostería
- 15 g de maicena
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Hojaldre caramelizado
- 2 cucharadas colmadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
Merengue
- 1 clara de huevo
- 30 g de agua
- 100 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 17.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 200.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta rayada
3h
Roscón Red velvet
4 Std.
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Financieros de limón
2h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5óra 15p
Canutillos de crema
3h
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Milhojas de merengue
1h 40min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Azúcar glas
5min
Brazo de gitano
3h