Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 15 g de harina de repostería
- 15 g de maicena
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Hojaldre caramelizado
- 2 cucharadas colmadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
Merengue
- 1 clara de huevo
- 30 g de agua
- 100 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 17.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 200.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pastelera (Espesar)
15 min
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Tarta San Marcos
4h
Brazo de gitano
3h
Tronco de Navidad con praliné
2h 20 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 godz. 40 min
Brazo de gitano con frambuesas
1 Std. 20 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Milhojas de merengue
1 Std. 40 Min
Roscón adikosh
8 Std.