Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bizcocho genovés
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 80 g de agua
- 120 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Relleno
- 50 g de queso cremoso
- 650 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de turrón de Jijona blando
Crema de yema
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Montaje
- 4 - 6 cucharadas de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2384 kJ / 570 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 58.7 g
- Yağ
- 33.1 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 136.2 mg
Alternatif tarifler
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h
Tarta Sacher
3 Std.
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10 min
Tarta San Marcos
4 Std.
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13h 30 min
Bizcocho de turrón con salsa de chocolate blanco y turrón
3h 15 min
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Minihojaldres de almendra
30 min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2h
Brazo gitano de café
1h 30min
Boston cream pie
3 Std.