Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bizcocho genovés
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 80 g de agua
- 120 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Relleno
- 150 g de turrón de Jijona blando
- 50 g de queso cremoso
- 650 g de nata (35% de grasa)
Crema de yema
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Montaje
- 4 - 6 cucharadas de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2384 kJ / 570 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 58.7 g
- Yağ
- 33.1 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 136.2 mg
Alternatif tarifler
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Milhojas de turrón y crema de anís
11h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Profiteroles de tiramisú
4h
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Brazo gitano de café
1h 30min
Tarta San Marcos
4h
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10min
Tarta Sacher
3 Std.
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 godz.