Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bizcocho red velvet
- 80 g de mantequilla
- 90 g de azúcar
- 90 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- ½ - 1 cucharadita de colorante rojo
- 130 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de almendra laminada
Crema cuajada de turrón
- 250 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 300 g de leche
- 300 de nata (35% de grasa)
- 2 sobres de cuajada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 183.4 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 37.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Tarta de turrón
1hod. 20min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min
Tarta adikosh
2h
Tarta San Marcos
4hod.
Brazo de gitano
3h
Tarta Sacher
3h
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h