Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Flammkuchenteig
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Eidotter
- ½ TL Salz
- 200 g Weizenmehl, glatt
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
- 5 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 2 rote Zwiebeln
- 150 g Hokkaidokürbisfleisch
- 1 Birne
- 1 Radicchio, klein
- 2 EL Olivenöl (20 g)
- 1 TL Rohrohrzucker
- 1 TL Salz
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Crème fraîche
- 1 Eidotter
- 100 g geräucherter Schinken, in Scheiben
-
100
g Ziegenfrischkäse, in Scheiben
veya 100 g geriebener Käse (z. B. Pizzakäse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 792 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Kürbis-Pizza
1 Std.
Bunte Ofen-Tortilla
1h 10min
Kürbis-Lasagne
1 Std. 45 Min
Pizza gialla mit Kürbiscreme, Scamorza und Speck
3h
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1 Std. 5 Min
Kürbisrisotto
45min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50min
Menü: Rohkostsalat, Gefüllte Zucchini mit Couscous; Crema Catalana
1 Std. 30 Min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.
Rotkrautstrudel
1h 10min