Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Flammkuchenteig
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Eidotter
- ½ TL Salz
- 200 g Weizenmehl, glatt
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
- 5 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 2 rote Zwiebeln
- 150 g Hokkaidokürbisfleisch
- 1 Birne
- 1 Radicchio, klein
- 2 EL Olivenöl (20 g)
- 1 TL Rohrohrzucker
- 1 TL Salz
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Crème fraîche
- 1 Eidotter
- 100 g geräucherter Schinken, in Scheiben
-
100
g Ziegenfrischkäse, in Scheiben
veya 100 g geriebener Käse (z. B. Pizzakäse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 792 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Hack
1sa 30 dk
Kürbislasagne
1h 40min
Sommergalette
1h 25min
Kürbis-Lasagne
1sa 45 dk
Apfelcrumble mit veganer Cashew-Vanille-Eiscreme
1h
Menü: Rohkostsalat, Gefüllte Zucchini mit Couscous; Crema Catalana
1sa 30 dk
Zwiebel-Käse-Tarte
1 godz. 10 min
Bunte Ofen-Tortilla
1 godz. 10 min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1h 40min
Rotkrautstrudel
1 godz. 10 min