Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g agua
- 300 - 450 g de duraznos, sin semilla, en mitades
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramo
- Kalori
- 188 kJ / 45 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Puré de betabel
1 godz.
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Refrescante de lima y toronja
10min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min